Aksjonsdag for hjemmekompostering 28. september

(A) KompostBjørn_V2 (hovedbilde) - Klikk for stort bilde(A) KompostBjørn_V2 (hovedbilde) Torsdag 28. september fra 18 til 20 er det aksjonsdag for hjemmekompostering på Hagelin (i spisemessa – skilt viser vei). Ved kjøp av godkjent binge eller bokhasiutstyr kan du få tilskudd til innkjøp samt reduksjon i renovasjonsavgiften.

Tilskuddet til anskaffelse av kompostbinge eller bokashiutstyr er et engangsbeløp på inntil kr. 1000 og reduksjonen i gebyret i år er på kr. 700 eks mva.

Kompostbinge, som kan kjøpes fra kommunen, blir demonstrert sammen med Bokashi. I tillegg blir det samtidig mulig å inngå avtale om hjemmekompostering hvis du er registrerte husholdningsabonnent.

Eksisterende hjemmekompostering som drives på måter som kan godkjennes skal også få reduksjon i renovasjonsavgiften.

Spørsmål om aksjonsdagen og ordningen kan rettes til kommunalteknikk v/miljørådgiver Joanne Haigh eller Pål Harstad v/NIR.