Innspurt på årets StikkUt!-sesong

Stikk ut - Skorpa - Klikk for stort bildeStikk ut - Skorpa Petter Ingeberg Det er nå innspurt på årets StikkUt!-sesong og du kan registrere turer fram til 1. november. God tur!

Den varme og fine sensommeren og høsten har inspirert til mange flotte turopplevelser i egen og nærliggende kommuner.  Friluftsområder er besøkt og nye fine natur-perler oppdaget. Turgåere deler opplevelser og sprer informasjon om ulike turområder i kommunen.

En ettermiddag i høst fikk folkehelsekoordintor Bente Elshaug denne meldingen: Jeg vet ikke om du er klar over det, MEN StikkUT er så bra altså. Vedlagt meldingen var et et bilde av en glad, svett og smilende turgåer. Dette viser at StikkUT treffer mange, både den som ønsker å gå langt, høyt og raskt, og den som ønsker å gå flatt og unngå høyder.

Tilrettelegging av stier, møteplasser med benker, skilting og en bok å skrive navnet i, betyr mye for helsa både fysisk og psykisk. I Kristiansund ønsker vi å være en varm by hvor det er godt å bo og godt å leve.

Nærmere 44 000 registreringer i Kristiansund er gjort på nett så langt og da vet vi at over det dobbelte har skrevet seg i bøkene.

Det er nå tid for å bestille krus og bolle. Kristiansundkunstneren Signe Louise Aasen har sørget for nytt motiv på årets produkter.

Bestilling av krus og bolle gjøres inne på nettsiden til StikkUt, og det planlegges et eget StikkUT arrangement på Rådhusplassen torsdag 2. november, hvor StikkUT produktene kan hentes. Husk å bestille krus og bolle innen 1. november.

Vi ønsker alle en fin og aktiv oktobermåned. Det er ennå ikke for sent å invitere en venn, nabo, arbeidskollega, kjæresten eller hele familien med på StikkUT tur.

God turopplevelse!