Kristiansund/Averøy = årets turbokommune i UKM

Årets turbokommune 2017 - Klikk for stort bildeÅrets turbokommune 2017 UKM Møre og Romsdal musikkråd/UKM Møre og Romsdal har valgt Kristiansund/Averøy som årets Turbokommune for 2017. Prisen deles ut på vegne av UKM-Norge og blir overlevert under fylkesmønstringen som arrangeres i Midsund fra fredag 31. mars til søndag 2. april.

Prisen årets turbokommune går til den kommunen i fylket som kan vise til størst økning i antall deltakere fra et år til det neste. Prisen er på 5000 kroner som er øremerket Arbeid med Ungdommens kulturmønstring (UKM), og kan om nødvendig overføres til neste års budsjett.

Hensikten med prisen er å motivere til økt innsats i rekrutteringsarbeidet i kommunene, og Kristiansund/Averøy påskjønnes for økt deltakertall og for godt samarbeid med dansemiljøet i Kristiansund.