Støtte til næringsutvikling og innovasjon

Penger og kommunevåpen - Klikk for stort bildePenger og kommunevåpen Petter Ingeberg Er du i startfasen med å starte egen bedrift eller går du svanger med en produktidé og ikke kommer videre uten litt økonomisk støtte? Næringsfond – kan det være den støtten du trenger i oppstartfasen? Søknadsfristen er 10. september.

Nå kan du søke kommunen om støtte til næringsutvikling og innovasjon. Ta gjerne kontakt med Vindel AS på 928 44 288, som via Hopp id-tjenesten kan hjelpe deg i en tidlig-fase med å avklare planene dine. Vindel AS finner du på Kongens Plass 1 i Kristiansund sentrum.

Du finner ytterligere informasjon om næringsfond på kristiansund.no og regionalforvaltning.no

Vi ser fram til gode prosjekter og etableringer som vil gi verdiskapning og arbeidsplasser.