Velkommen til våre nye røde infoboks

I Kristiansund vil vi om kort tid presentere strategiene rundt byutvikling i en sentralt plassert rød boks som skal både spille filmer, vise bilder og gi interaktive opplevelser om byutviklingen og strategiene som ligger til grunn for arbeidet.

Vi skal viRød kontainer - Klikk for stort bildeRød kontainer se frem sentrumsutviklingen, Rokilde, Campus Kristiansund, Opera og Kulturhuset, SNR Kristiansund, nye skoler, nye barnehager og  boligfeltene på Jørihaugen, Port Arthur, Goma, Skorpa...og mye mye mer. Innbyggerne i Kristiansund skal vite hva som skjer, når det skjer, og kanskje aller viktigst; hvorfor det skjer.

Kommunen kommuniserer med innbyggerne gjennom servicetorget, nettsidene, aviser, facebook-sider mm. Vi skal nå sette opp en informasjons-konteiner på Rådhusplassen. Selve boksen er en rødlakkert kontainer, og skal innredes av studenter ved fagskolen.

Til dette trenger vi hjelp, særlig fra unge. Vi har mange utviklingsprosjekter på gang som angår dere, og vi ønsker flere og sterkere unge stemmer i samfunnsdebatten.