Informasjonsbladet Kristiansund – februar 2017

Førsteside infobladet Kristiansund - februar 2017 - Klikk for stort bilde Petter Ingeberg

Kristiansund er et månedlig informasjonsblad utgitt av Kristiansund kommune. Nå har vi publisert februar-nummeret 2017.

I bladet kan du blant annet lese: Rådmannens lederartikkel; Nytt om navn (ansettelser og oppsigelser); Seniorsamling; Valg 2017; Ny daglig leder i Orkide; Prosjektleder i Campus Kristiansund; Digital sykemelding; Første cruisebåtanløp; HMS-kurs; Ny hjemmeside under utvikling; Regiontilhørighet; Nye leteareal i havet; Vågeveien 4 tar form; Jubileumslogo; Jubileumskalender februar og mars; Frokostmøte om sentrumsutvikling; Ny fagansvarlig på utviklingssenteret; Nasjonal pilot på legemiddelhåndtering; KBK-flagg på Piren; MOT; Bedre hverdagsøkonomi; Rådhuset innviet i 1953; Nasjonal skolevurdering; 900 færre restanser på byggesak; utdeling StikkUt-krus/-bolle; Friskliv og mestring; Jernbane til Kristiansund; Musikkpaviljongen er rehabilitert; Mætt og Go i Berlin; Flere barn kan få rett til barnehageplass; Skal bygge to nye store barnehager; Behovsprøvd feiing; Sykehussaken til lagmannsretten i juni; Digital skilting; Oppdatert politisk møteplan februar/mars.

Her er linken til februar-nummeret

Publisert av Petter Ingeberg. Sist endret 16.02.2017 12:37
Fant du det du lette etter?