Har du en bolig til leie?

Kristiansund kommune har et løpende behov for boliger til bosetting av flyktninger. Har du en ledig utleiebolig? Ved å leie ut til en flyktning eller flyktningfamilie kan du bidra til å gi mennesker med en vanskelig bakgrunn muligheten til å starte et nytt og trygt liv.

Flyktningene som skal bosettes får tett oppfølging fra kommunen. De følger introduksjonsprogrammet for flyktninger i minimum to år, og mottar lønn gjennom dette programmet.

Hva slags boliger er det behov for?

Kristiansund kommune ønsker å komme i kontakt med alle som har en bolig til leie, men vi er spesielt interessert i:

• Hybler/leiligheter med 1 – 2 soverom og egen inngang
  • Boliger med 4 – 5 soverom og helst 2 bad
  • Umøblerte boliger

Boligen må ligge i nærheten av offentlig kommunikasjon.

Leievilkår

• Boligen må være godkjent som utleiebolig.
  • Leieforholdet skal vare i minst 3 år.

Kristiansund kommune benytter Forbrukerrådets Husleiekontrakt ved innleie av bolig.

Ta kontakt med Eiendomsdrift dersom du har en ledig bolig;

Du kan også laste ned Sjekkliste registrering boliger for leie (PDF, 75 kB), fylle ut og sende på epost.

Vi vurderer henvendelsene løpende og svarer så raskt som mulig.

Eiendomsdrift

Telefontid: