Lokal DKS

Velkommen til søknadsportalen for å bli tilbyder i Den kulturelle skolesekken (DKS) i Kristiansund! Denne portalen gir profesjonelle aktører muligheten til å søke om å bli en del av det lokale DKS-tilbudet for skoleåret 2024/2025.

Hvem kan søke?

Denne søknadsportalen er åpen for profesjonelle aktører innenfor kunst og kultur som ønsker å bidra til den kulturelle berikelsen av skolehverdagen. Dette kan inkludere kunstnere, kulturarbeidere, og andre med kompetanse og erfaring innenfor ulike kunstneriske disipliner.

Krav til søkere:

For å kunne søke må du være en profesjonell aktør med dokumentert erfaring innen kunst- og kulturfeltet. Dette kan inkludere tidligere gjennomførte prosjekter, relevant utdanning, eller annen erfaring som demonstrerer din kompetanse.

Søknadsperiode:

Søknadsportalen er åpen for søknader for skoleåret 2024/2025 frem til 1. mars 2024. Det er viktig å sende inn søknaden innen angitt frist for å bli vurdert som tilbyder i DKS-programmet.

Slik søker du:

  • Bruk linken på denne siden og fyll ut Forms-skjemaet
  • Fyll ut nødvendig informasjon om deg som søker og ditt kunstneriske/kulturelle prosjekt.
  • Send mail til jan.terje.sager@kristiansund.kommune.no med bilder og budsjett.
  • Send inn søknaden før fristen utløper.
     

Vi ser frem til å motta din søknad og vurderingen av ditt bidrag til Den kulturelle skolesekken i Kristiansund for skoleåret 2024/2025. Lykke til!

QR kode til formsskjema lokal DKS 2024-2025 - Klikk for stort bildeQR kode til formsskjema lokal DKS 2024-2025 IngenLenke til Formsskjema