Festiviteten til arrangement

Festiviteten er Kristiansunds kulturbygg. Grunntanken bak Festiviteten er å bringe sammen kunstnere, gründere, kulturarbeidere og folk med generell kulturinteresse.

Hvilke lokaler kan leies?

I Festiviteten er det flere lokaler/ rom som leies ut til arrangement. Disse er Storsalen, foajè, Vip-rom, Klubben med 3 salonger, greenrom og garderober i kjeller.

Storsalen

Med sine 300 kvm er Festivitetens hovedrom, som egner seg til både scenekunst, konferanse og selskaper.

  • Storsalen har plass til 450 stående og inntil 225 personer i amfi og 100 personer med klasseromoppsett.
  • Balkong har plass til 183 inklusiv sidebalkonger og 2 HC plasser
  • Scenen er 4×4 meter og er utstyrt med et profesjonelt lyd- og lysanlegg (se teknisk rider). Scenen kan bygges ut til 5×4 meter.
  • Rommet egner seg godt til konserter og seminar. Størrelsen på rommet kan justeres med scenetepper for å skape intimitet og varm atmosfære.

Foajè

Rommet er 62 kvm og benyttes vanligvis til bar, men kan også leies ut til mindre konserter og møter.

  • Foajeen har plass til 80 stående og 50 sittende

Klubben

Med sin spisesal/møterom og 3 salonger på totalt 168 kvm, egner lokalene seg godt for mindre møter og parallellsesjoner.

  • Klubben har plass til 120 stående og 70 sittende

Vip-rom

Rommet er 30 kvm og egner seg god til mindre møter

  • Vip-rommet har plass til 21 personer           

Greenrom og div garderobe rom 

Rommet er 83,5 kvm og benyttes vanligvis til mingleområde før forestillinger, men kan også benyttes til parallellsesjoner.

  • Greenrom har plass til 40 sittende
  • Garderoberom har plass til 15 personer

Mer informasjon om Festiviteten

Vi ønsker å skape en sted hvor inkludering på tvers av scener og kulturelle uttrykk er i hovedfokus; hvor nye uttrykk og spennende samarbeid kan oppstå og tradisjonsrike så vel som eksperimentelle kulturformer kan vise seg frem, møtes og oppleves.

Festiviteten er et kulturbygg som også benyttes i forbindelse med konferanser, konserter, foredrag, presentasjoner, dans, selskap, utstillinger m.m. I løpet av et år gjennomføres over 200 store og små arrangementer i de ulike rommene; Storsalen, foajè og klubben med salonger. Bygget driftes av kulturenheten og de betjener alt fra garderobe til billettsalg ved offentlige arrangement. Operaen er en av byggets største leietaker, og de har egen administrasjon som tar seg av billettsalg m.m. ved leie i Festiviteten. 

Kontaktinformasjon

Kristiansund kommne
Booking kulturbygg
E-post
Telefon 71 57 40 00

Telefontid:
Mandag-fredag
0800-1600

Postadresse

Kong Olav V's gate 1
6508 Kristiansund