Aksjonsdag for hjemmekompostering torsdag 8. juni

Klikk for stort bilde(A) KompostBjørn_V2 (hovedbilde)Torsdag 8. juni fra kl. 15 – 18 blir det informasjon og oppstart for ordningen med hjemmekompostering på Miljøstasjonen på Hagelin.

Kompostbinge, som kan kjøpes fra kommunen, blir demonstrert og det blir samtidig mulig å inngå avtale hjemmekompostering. Det er registrerte husholdningsabonnenter som kan inngå avtale om hjemmekompostering.

Samtidig som kommunen registrerer nye avtaler om hjemmekompostering, ønsker vi også å få registrert husholdninger som driver med hjemmekompostering fra før. Eksisterende hjemmekompostering som drives på måter som kan godkjennes skal også få reduksjon i renovasjonsavgiften.

Spørsmål om aksjonsdag og ordning kan rettes til kommunalteknikk v/miljøingeniør Anders Svensson.

Les mer om kompostering her