Behov for møbler og inventar til ukrainske flyktninger

De flyktningene som har kommet til Kristiansund har behov for møbler og inventar til sine boliger.Illustrasjonsfoto møbler og kopper og kar. - Klikk for stort bildeIllustrasjonsfoto møbler og kopper og kar. Ingunn Strand

Har du møbler og eller inventar du ønsker å gi vekk? Under kommer en liste over det som er behov for akkurat nå:

• Møbler, her trenger vi det meste (sofa, sofabord, lenestoler, spisestue/kjøkkenbord, stoler til spisestuebord/kjøkkenbord, nattbord, kommode/oppbevaringsmøbel
  • Hvitevarer
  • Tv
  • Lamper ( Taklamper, stålamper, leselamper)
  • Gardiner  ( Lange, korte, lift)
  • Kjøkkenutstyr ( Tallerken, glass, kaffekopper, boller, ildfaste former, kasseroller, stekepanner og småredskaper)
  • Utstyr til barn
  • Utstyr til stue/bad

Alt må være helt, rent og i god stand. Send informasjon om det du har å gi vekk sammen med bilde på epost til Nav Kristiansund. Nav Kristiansund vurderer fortløpende de eposter med informasjon som kommer inn. Legg med både navn, adresse og telefonnummer når du sender epost. Dette gjør kommunikasjonen raskere og enklere.