Bli med på 5-landsmarsjen lørdag 30. desember

5-landsmarsj - Klikk for stort bilde5-landsmarsj Industrikopi Mellom klokken 12 og 15 lørdag 30. desember arrangeres 5-landsmarsjen i Kristiansund. En årlig byvandring som går rundt indre havn og til Frei kirke. Det er vel bare her i Kristiansund at det er mulig å ferdes mellom fem land i løpet av en formiddag. Benytt sjansen til en forfriskende tur på tampen av 2017.

5-landsmarsjen en koselig tradisjon

Dette er så spesielt at vi har gjort det til et årlig arrangement en dag i forbindelse med jule- og nyttårsfeiringen og det har vært riktig så populært. Under 5-landsmarsjen er mange ute på tur og det skal nesten godt gjøres å ikke treffe kjente. 5-landsmarsjen har blitt en tradisjon

Fem stemplingspunkter

5-landsmarsjen går i korte trekk ut på at du mellom klokken 12 og 15 møter opp på et av stoppestedene som er

  • Dødeladen,
  • Kirkelandet kirke
  • Kaffebrenneriet i Vågen
  • Nordlandet kirke
  • Frei kirke

Her får du utlevert et deltakerkort som du kan ha med på turen. Du får et stempel i kortet på hvert av stoppestedene.  

Gratis sundbåt

Sundbåten går kontinuerlig i turtiden og er gratis.

Deltakerpremier og bonustrekning

De som etter turen har fått stempel i turpasset fra Dødeladen, Kirkelandet kirke, kaffebrenneriet og Nordlandet kirke påfører navn og kan levere det på servicekontoret i løpet av uke 1. Det blir så trukket deltakerpremier som sendes til tre heldige vinnere.

De som i tillegg også har stempel fra Frei kirke blir med på bonustrekningen.

Fire ble til fem

5-landsmarsjen startet i 1999 og het da 4-landsmarsjen. Etter kommunesammenslåingen ble Frei kirke lagt inn som ett av stoppestedene og navnet ble endret til 5-landsmarsjen.