Drømmestipendet - frist

Frist for DRØMMESTIPENDET er 2. desember 2021 kl.12:00

Søknadsfristen nærmer seg

Nå nærmer det seg frist for å søke Drømmestipendet! Holder du på med dans, musikk, skapende skriving, visuell kunst, sirkus, teater eller kvalifiserer for åpen klasse, er mellom 18-25 år og har en drøm for videreutvikling i uttrykket ditt kan du søke!

Gå inn på nettsiden for å lese mer og søke: https://drommestipendet.no/for-sokere/

Søknadsskriving

Vi arrangerer workshop for søknadsskriving mandag 29.november kl. 1600 i Bakgården (Kongens Plass). Det er også mulig å være med på workshop via Teams.

Meld deg på ved å sende en mail til hanne.tommervag@kristiansund.kommune.no.

På bildet ser du en av fjorårets vinnere Ida Hoel sammen med Ragnhild Helseth, styremedlem i Norsk kulturskoleråd Møre og Romsdal.

På bildet ser du en av fjorårets vinnere Ida Hoel sammen med Ragnhild Helseth, styremedlem i Norsk kulturskoleråd Møre og Romsdal - Klikk for stort bildePå bildet ser du en av fjorårets vinnere Ida Hoel sammen med Ragnhild Helseth, styremedlem i Norsk kulturskoleråd Møre og Romsdal