Endelig har hjemmehjelpene tjenestebiler

Det er nå slik at de som jobber som hjemmehjelp endelig kan bruke egne tjenestebiler. Fra 1.januar i år har de fått til dette.

Bilde av Pauline Kondorv og Merethe Gaupseth mellom tjenestebiler foran Barmanhaugen - Klikk for stort bildeEnhetsleder Pauline Kondov sammen med hjemmehjelp Merethe Gaupseth er begge ekstremt fornøyd med at hjemmehjelpene nå har egne tjenestebiler. Ingunn Strand

Tjenestebiler for hjemmehjelpene

Det har vært jobbet med å skaffe hjemmehjelpene tjenestebiler i flere år. Endelig fikk de dette på plass i år etter at Hjemmetjenesten, ved enhetsleder Pauline Kondov, satte dette på budsjettet.

Enklere hverdag

Hjemmehjelp Merethe Gaupseth er veldig godt fornøyd med at de nå får tjenestebiler. Det letter hverdagen og ikke minst blir det mindre slitasje på våre private biler. Vi kan ha det utstyret vi trenger i bilene fra en dag til den neste. Pauline supplerer med at hun har en plan om at bilene etterhvert skal utstyres med ulike verktøy som det kan bli behov for når hjemmehjelpen er ute på oppdrag. Det kan være behov for oppvaskkoster, hammer og annet som den enkelte person med behov for hjemmehjelp ikke har tilgang til.