Flere bedrifter sertifisert som Miljøfyrtårn

Denne uken fikk 4 nye bedrifter lokalisert i Kristiansund kommune det fysiske beviset på at de er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Sertifisering av Miljøfyrtårn

Du kan lese mer om ordningen via denne lenken.

-Miljøfyrtårn er et veldig viktig verktøy for å nå bærekraftsmålene, og gir et solid konkurransefortrinn for bedriftene både regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Samfunnet går i riktig retning når lokalt næringsliv tar ansvar, forklarer rådgiver energi, klima og miljø i Kristiansund kommune Elin Kamsvåg.

Markering av sertifiseringen i Kristiansund

Miljøfyrtårn og Kristiansund kommune markerte at nye virksomheter har blitt sertifisert som Miljøfyrtårn. Det var gode ord både fra bedrifter og ordfører Kjell Neergaard.

Ordføreren delte ut diplom til de fire bedriftene.

Disse personene tok imot på vegne av sine arbeidsplasser denne runden.

• Sparebanken Møre:
    Ved Eirik Sponås, banksjef næringsliv
  • Ikon Arkitekt & Ingeniør:
    Ved Svenn-Andre Aakerli, daglig leder og Marius Hopmark Iversen, prosjektutvikler
  • Kristiansund og Nordmøre Havn:
    Ved Erika Indergaard, Marked, kommunikasjon og samfunnsansvar og Knut Mostad, Havnefogd
  • Mester Grønn, ALTI Futura:
    Ved Emilie Sæterøy, nestleder