Folkefest i Folkeparken

Vi feirer frivilligheten i Kristiansund med Folkefest i Folkeparken, nå på søndag. Folkefesten er flyttet til Arena Nordvest

Folkefesten blir i Nordvest Arena. Her ser du plasseringen av de ulike deltakerne. - Klikk for stort bildeFolkefesten blir i Nordvest Arena. Her ser du plasseringen av de ulike deltakerne.

Søndag 12. juni kl. 12 – 17.00 inviteres du til frivillighetens dag i Arena Nordvest – Folkefest i Folkeparken.

Mange muligheter i Kristiansund for ulike opplevelser og aktiviteter

Vi har over 300 lag og organisasjoner med tilhørighet i Kristiansund, registrert i Frivillighetsregisteret. Noen av disse organisasjonene vil vise seg frem med sine aktiviteter og stands denne helgen.

Kulturenheten vil være tilstede i Arna Nordvest for å orientere om bredden av all frivillighet og om hvordan du kan finne en aktivitet som interesserer deg. Vår påstand er at det finnes noe for alle i vår kommune.

Arrangør er Kristiansund Frivilligsentral og kulturenheten i Kristiansund kommune.

Du er hjertelig velkommen