Influensavaksinering i Kristiansund kommune 2021

I Kristiansund kommune kan du få influensavaksine på massevaksinering i Braatthallen eller hos fastlegen.

Det er personer over 65 år, barn og voksne i risikogruppen og helsepersonell som skal vaksineres.

Beboere i sykehjem og omsorgsboliger vil få eget tilbud gjennom sykehjemmet og hjemmetjenesten.

Vaksineringen starter i uke 43. Massevaksineringen er i uke 44 på torsdag 04.11 – lørdag 06.11.

Influensavaksine satt av kommunen er gratis.

Influensavaksinering i Braatthallen bestilles på www.c19.no eller ring Servicetorget tlf 71574000

Du kan bestille time til deg selv eller andre. Du må bekrefte at du er helsepersonell eller i risikogruppen.

Transport til vaksinering kan ordnes via Servicetorget.

De som trenger det kan ha med seg følge/pårørende

NB! Koronavaksine og influensavaksine kan ikke settes samme uke.

Du kan ikke ta vaksine dersom:

• Du har hatt alvorlig allergisk reaksjon på influensavaksine tidligere
  • Du har kjent allergi mot innholdsstoffene i vaksinen
  • Du har hatt alvorlig allergisk reaksjon på egg
  • Du har akutt infeksjon med feber

Askill I Sandvik kommuneoverlege - Klikk for stort bildeAskill I Sandvik kommuneoverlege Ingunn Strand