Innbyggerhøringen starter i dag

I dag starter innbyggerhøringen i forbindelse med folkeavstemningen om regiontilhørighet. Du vil motta en SMS fra dette nummeret 951 86 731

Toril Skram minner om den pågående innbyggerhøringen og folkeavstemningen som foregår i disse dager i Kristiansund. - Klikk for stort bildeToril Skram minner om den pågående innbyggerhøringen og folkeavstemningen som foregår i disse dager i Kristiansund. Ingunn Strand

Innbyggerhøring på SMS

I dag sendes det ut SMS til 6000 innbyggere med stemmerett i Kristiansund kommune. Vi håper du tar deg tid til å svare på våre spørsmål. Det tar kun få minutter.

Norsale er de som gjennomfører høringen

Det er firmaet Norsale som gjennomfører innbyggerhøringen på vegne av Kristiansund kommune. Det vil komme en SMS fra dette telefonnummeret 951 86 731 i løpet av ettermiddagen i dag, mandag 10.januar 2022.

Offentliggjøring av resultater

Kristiansund kommune vil offentliggjøre resultatene både fra folkeavstemningen og innbyggerhøringen så snart de foreligger og seinest i løpet av uke 3.

Planlegges som sak til Bystyret

Det planlegges at saken om regionstilhørighet skal til Bystyret torsdag 27.januar 2022.

Mer informasjon

For mer detaljert informasjon om regiontilhørighet, kan du gå inn på Region - Kristiansund kommune

Innbyggerhøring gjennomføres digitalt og utvalgte innbyggere får tilsendt en SMS mandag 10.januar 2022. Slik vil SMSen, som noen av dere mottar i løpet av ettermiddagen, se ut. - Klikk for stort bildeInnbyggerhøring gjennomføres digitalt og utvalgte innbyggere får tilsendt en SMS mandag 10.januar 2022. Slik vil SMSen, som noen av dere mottar i løpet av ettermiddagen, se ut.