Kjempesuksess med UKM

Helgens Ung Møter Kultur (UKM) i Kristiansund ble en kjempesuksess, med gjennomgående høyt nivå på mønstringen. Hele ungdommer 186 deltakere fra Kristiansund og Averøy deltok. Ungdommene har for lengst visket ut kommunegrensen og opptrer i felles band og dansestudio, som Odin og Tea!

IMG_8340 - Klikk for stort bilde

- Jeg er svært imponert over nivået, sa ordfører Kjell Neergaard om årets UKM i Braatthallen. Han fikk meg seg hele arrangementet sammen med ordførerkollega Ingrid Ovidie Rangønes fra Averøy.

Totalt var det 175 påmeldte ungdommer til UKM for Kristiansund og Averøy. Publikum kjente også sin besøkelsestid og arrangøren måtte ut med ekstra stoler for å få plass til alle.

- Jeg er så imponert, det er ikke bare pop og playback, men også mange klassiske innslag, sier prosjektleder Kristin Brevig fra Kristiansund kommune.

Alle som går videre få juryens vurdering tilsendt. Det vil komme eposter knyttet til tilbud om transport, overnatting og tider for oppmøte på fylkesmønstringen.

Juryen hadde en vanskelig jobb med å finne ut hvem som skal gå videre til fylkeskonkurransen i Stordal i slutten av april, men til slutt kom de frem til at disse skal videre og representere Kristiansund og Averøy:

IMG_8331 - Klikk for stort bilde IMG_8328 - Klikk for stort bilde IMG_8381 - Klikk for stort bilde

Isak Smenes Ansnes med bilde «JENTE»

(Utstilling)

Isak Smenes Ansnes

Idun Røen BILDE: WONDERWALL nr 4.

(Utstilling)

Idun Røen - 19 år

Stepp 9

(Dans - Stepp)

Anne-Sofie Langaas - 15 år (Danser) - Ellen Falkevik - 14 år (Danser) - Marie Lervik - 15 år (Danser) -

Iril

(Dans - Lyric jazz, moderne)

Iril Marie Eide Olsen - 14 år (Danser) -

Superstition

(Musikk - funk)

Anna Golmen 17 år (bass) - August Canciono 17 år (trommer, Gerhard Solem 17 år (piano) - Martyna Szymanska 17 år (gitar) - Mathilde Strøm 17 år (vokal

Varaplasser Kristiansund

Frijazz 9

(Dans - Moderne)

Ada Sofie Bjørvik Kruse - 14 år (Danser) -, Andrea Hansen Eresvik - 14 år (Danser) - Anna-Martha Kleven - 15 år (Danser) - Anne-Sofie Langaas - 15 år (Danser) - Ella Alvheim Ytterli - 14 år (Danser) -, Ellen Margrethe Glærum Falkevik - 14 år (Danser) - Erika Hjelseth Naalsund - 15 år (Danser) - Ingrid Marie Gussiås - 14 år (Danser) -, Leah Harsvik - 14 år (Danser) -, Marie Lervik - 15 år (Danser) - Sofija Dunjic - 15 år (Danser)

Videre fra Averøy

7PM

(Musikk - Rock)

August Nikolai Kristiansen Cancino - 17 år (Trommer) - Odin Landbakk - 16 år (Gitar/Vokal) - Tarald Kongshaug - 16 år (Bass) - Tea Megaard - 16 år (Gitar/Vokal) -

Averøy Dansekompani

(Dans - jazz)

Alida Bjerkelund Veiset - 17 år (danser) - Anna Martha Kleven - 15 år (danser) - Benedicte Sveøy-Aae - 17 år (danser) -, Mina Dyrli Lein - 18 år (danser) - Oda Iren Myran Otterlei - 17 år (danser) - Tuva Kongshaug - 18 år (danser) -

Tuva Kongshaug

(Musikk - klassisk/samtidsmusikk)

Tuva Kongshaug - 18 år Fløyte

Averøy Dansekompani & 7pm

(Annet - Showdans med band)

Alida Bjerkelund Veiset - 17 år (Danser) - Anna Martha Kleven - 15 år (Danser) - August Nikolai Kristiansen Cancino - 17 år (Spiller trommer og synger lead) - Benedicte Sveøy-Aae - 17 år (Danser) - mobil: 98659815, Mina Dyrli Lein - 18 år (Danser) - Oda Iren Myran Otterlei - 17 år (Danser) - Odin Landbakk - 16 år (Spiller el-gitar og korer) - Tarald Kongshaug - 16 år (Spiller bass) - Tea Megaard - 16 år (Spiller el-gitar og korer) - Tuva Kongshaug - 18 år (Danser) -

Varaplasser Averøy

1. Bøgdarampen og Byfisen

(Musikk - country danseband.)

Johann Kjørsvik Lothe - 18 år (vokal, trommer) - Karl Elias Hestsveen - 19 år (gitar) - Magne Brevik - 19 år (synth, vokal) -, Martin Ingvaldsen - 18 år (bass, vokal)

Prince Cancino - Feat. Danselinja

(Musikk - Elektronisk)