Kommunalsjef tekniske tjenester og kultur

Kommunalsjef tekniske tjenester og kultur er tilsatt og starter 1.mars 2022

Ny kommunalsjef i Kristiansund kommune

John Einar Skontoft er tilsatt som ny kommunalsjef tekniske tjenester og kultur og han starter i jobben 1.mars 2022.

Rådmannen sier at han er veldig tilfreds med å få John Einar med på laget. Han har en spennende bakgrunn med både strategisk, taktisk og detaljert kompetanse innenfor tunge tekniske fagområder. I tillegg vil hans personlighet komplettere toppledergruppen i kommunen.

John Einar Skontoft sier at han er veldig glad for at rådmannen gir ham tillit til å tre inn som kommunalsjef tekniske tjenester og kultur.

John Einar er født og oppvokst i Kristiansund, nærmere bestemt på Frei. John Einar har bakgrunn som sivilingeniør fra NTNU og 16 år i privat næringsliv i ulike funksjoner. Han ser på det som et privilegium å få lov til å bidra til at kommunens innbyggere og næringsliv skal få et best mulig tilbud.

Ny kommunalsjef tekniske tjenester og kultur er fra 1.mars 2022 John Einar Skontoft. - Klikk for stort bildeNy kommunalsjef tekniske tjenester og kultur er fra 1.mars 2022 John Einar Skontoft. Ingunn Strand