Mønsås for Karihola barnehage

Mandag var det mønsås på nye Karihola barnehage. Entreprenør og håndtverkere er i rute til åpning etter sommerferien. Godt humør og godt samarbeid preger byggeplassen.

IMG_8143 - Klikk for stort bilde

Mønsås feires fra gammelt av når taket er tett. På nye Karihola barnehage var nesten hele bygget tett når mønsåsfesten ble arrangert mandag. Tett bygg ble feiret med pizza, brus og kaker for de om lag 60 håndtverkerne som er involvert i byggingen av kommunens nye flaggskip blant barnehagebyggene.

- Jeg er imponert over hvor godt dere samarbeider og hvor lett tonen er mellom alle involverte, sa Eskild Røsand fra BetonmastHæhre Røsand til festdeltakerne. - Takket være godt samarbeid og bruk av massivtre, gjør at vi er godt i rute til åpning til høsten.

Kristiansund kommune var representert ved kommunalsjef Christine Reitan og barnehagekonsulentene Elin Merethe Aspen og Odd Arild Larsen. De var imponert over både bygg og utførelse.

- Dette blir en flott barnehage som er laget for fremtiden. Når denne står ferdig blir dette en modell for fremtidige barnehager, sa kommunalsjef Christine Reitan.

Den nye barnehagen i Karihola har en kostnadsramme på 120 millioner kroner. Den får åtte base for barn på ulike alderstrinn. Totalt skal det være plass til 140 unger og 50 voksne. Bygget har en flate på 1400 kvadratmeter.

Den eksisterende barnehagen skal rives i mai, og barna som har plass der skal da flytte inn i den nye barnehagen. Den skal være helt ferdig til nytt skoleår i august.