Nå kan du søke om barnehageplass i Kristiansund kommune

Det er felles og samordnet opptak for alle barnehagene i Kristiansund. Søknadsfrist til hovedopptaket er 1. mars.

Dette omfatter følgende barnehager:

Kommunale

1. Dale barnehage
  2. Nordlandet barnehage
  3. Heinsa barnehage
  4. Karihola barnehage
  5. Rensvik barnehage
  6. Røsslyngveien barnehage

Private

1. ABC-bakken barnehage
  2. Atlantis barnehage
  3. Blåskjellet barnehage
  4. Blåtoppen barnehage
  5. Draget barnehage
  6. Gårdsbarnehage AS
  7. Kristiansund Idrettsbarnehage
  8. Kvalvika barnehage
  9. Storbakken barnehage
  10. Vassbakken barnehage
  11. Veslefrikk barnehage

• Det er ett felles søknadsskjema som gjelder alle barnehager i Kristiansund, både kommunale og private. Søknad gjøres via ID-porten med bruk av bank-id.
  • Søknadsskjemaet skal også benyttes ved søknad om endret oppholdstid og/eller overføring til annen barnehage. De som ønsker endring av oppholdstid og/eller overføring må søke om dette hvert år.
  • De som har søkt om plass tidligere i 2019 og som foreløpig ikke er tildelt plass, trenger ikke å søke på nytt.
  • Søknadsskjema, opplysninger om barnehagene, opptakskriterier med mer finner du på kommunens hjemmeside.

Nytt kommunalt barnehagebygg

• Den nye barnehagen på Nordlandet vil stå klar 1.mars. Juulenga- og Fosna barnehage avvikles fra samme dato.

Barn som allerede har plass i disse barnehagene vil automatisk få tilbud om plass ved nye Nordlandet barnehage.

•  Servicetorget bistår de som trenger hjelp til utfylling av søknaden, eller har andre          spørsmål vedrørende barnehageplass.
  •  Servicetorget, Vågeveien 4. Telefon 71 57 40 00/71 57 43 79.