NVE varsler kraftig nedbør kommende døgn

NVE har varslet kraftig nedbør tirsdag 23. november. Det kan komme mellom 50 og 80 mm nedbør, og det er ventet mest regn tirsdag kveld og onsdags morgen.

Beredskap hos kommunen

Mannskapet hos kommunens veiavdeling vil være ute for å påse at bekkeinntak og rister er åpne. Beredskapen er forsterket. Vi har også vært i kontakt med sivilforsvaret, og de er klare til å bidra hvis det blir behov.

Oppmerksomhet fra huseiere langs offentlig vei

Vi ber om at huseiere langs offentlig vei hjelper til med å påse at sluk og rennestein er fri for løv og annet rask, slik at de ikke går tette. Gjelder spesielt der det er fare for oversvømmelse.

Vi anbefaler at folk holder avstand til bekker og elveløp med stor vannføring. Det er sterke krefter i sving, som kan ta uforutsigbare retninger.

Ved behov for hjelp

Dersom du får problem med flommende vann eller annet og trenger hjelp, kan du ringe på telefonnummer 71 57 42 50 til brannvakt/byingeniør.

Refleks

Vi benytter anledningen til å minne om viktigheten av å benytte refleks i den mørke årstiden. Det at du er synlig, ved hjelp av refleks, gjør jobben vår i kommunen enklere, når vi for eksempel jobber med brøyting eller annet arbeid ved og i veibanen.

Skjermdump fra yr.no med værvarsel tirsdag og onsdag denne uken - Klikk for stort bildeSkjermdump fra yr.no med værvarsel tirsdag og onsdag denne uken