Ny enhetsleder for Servicetorget ansatt

Siri Oterhals er ansatt som ny enhetsleder for Servicetorget. I dag er hun rektor/enhetsleder på Nordlandet barneskole. Hun starter i stillingen 1. april.

Siri sier: "Jeg gleder meg til å starte i jobben som enhetsleder for servicetorget 1. april. Det blir en stor forandring for meg personlig da jeg har nesten all min jobberfaring fra skoleverket. Jeg har vært inspektør, enhetsleder og rektor ved Nordlandet barneskole siden januar 2011.  De siste årene har jeg tatt utdanning innen ledelse.

Det er svært mange dyktige og kompetente medarbeidere i kommunen. Å bli kjent med og samarbeide med flere av disse ser jeg frem til.

Utviklingen i samfunnet går raskt. Behovene for informasjon, råd og hjelp forandrer seg. Sammen med de dyktige medarbeiderne på servicetorget håper jeg å kunne bidra til  best mulig service for virksomheten og kommunens innbyggere."