Omvisning på Viken gard

Denne uken fikk både politikere og administrative medarbeidere omvisning på Viken gard.

Sommerskole og omvisning på Viken gård. - Klikk for stort bildeSommerskole og omvisning på Viken gård. Ingunn Strand

Sommerskole i regi av Friluftsrådet

I 4 uker i sommer har barn i regionen hatt mulighet til å delta på sommerskole på Viken gard på Frei. Det er plass til 30 barn hver uke og kapasiteten har nesten vært fullt utnyttet. Innholdet i opplegget har vært variert og forholdt seg til vær og ulike muligheter som dette har gitt. De har stort sett bare vært ute, selv med den nedbøren som har vært den siste uken. Hver uke avsluttes med overnatting i telt på stranden, noe som barna ser frem til.

Omvisning for administrative og politiske medarbeidere

Konstituert kultursjef Stein Åge Sørlie inviterte både politikere og administrative medarbeidere til en omvisning på Viken gard denne uken. Han fortalte om historien til garden og viste alle rundt både i naustet, på haugen og på stranda. I tillegg fortalte barna om hvordan de har det på sommerskole.

Viken gard på Frei

Viken gard er en av eiendommene som Kristiansund kommune eier. Eiendommen brukes mest om sommeren men kan leies hele året både av private og bedrifter.

Om du skulle ønske å leie Naustet på Viken gard finner du mer informasjon på våre hjemmesider.