Opplev museumsskipet D/S Hestmanden

Kristiansund har fått besøk av D/S Hestmanden - Norsk krigsseilermuseum, som ligger ved Vågekaia nå. Om bord finnes utstillinger om krigsseilernes innsats og om hvordan de bodde om bord, film om opplevelsene de hadde under krigen og foredragsfasiliteter – i tillegg til at det vernede skipet i seg selv er en attraksjon og en viktig del av formidlingen. Hestmanden på vei til Vågekaia (29.07.21) - Klikk for stort bildeHestmanden på vei til Vågekaia (29.07.21) 

Hestmanden vil under toktet være åpen og gratis å besøke for alle, og vi er spesielt opptatt av å formidle skipets og krigsseilernes historie til de yngre generasjoner. Nytt av året er en utstilling som omhandler utfordringene som mange krigsseilere opplevde etter krigen. Både utstillingen «Krigsseilersyndromet» og applikasjonen «Mønstre på» inneholder sterke fortellinger fra virkeligheten! 

Slik kan du komme om bord
Skipet holder åpent i begrensede tidsperioder i hver havn og inviterer publikum om bord. Grunnet sikkerheten om bord og smittesituasjonen må alle besøkende booke seg inn ved å kjøpe en billett. Billetten er gratis, og sikrer deg to timer om bord. For å booke en billett klikker du på den blå knappen under. Derfra velger du tidspunkt som passer for deg.Tidspunkter for åpent skip kan endres dersom vær og vind påvirker seilingsplanen. Hold deg oppdatert ved å følge oss på Facebook.

Book din billett her!

Program Kristiansund


Torsdag 29. juli 2021: Åpent skip kl.16:00-20:00.

Fredag 30. juli 2021: Åpent skip kl.12:00-18:00.

Lørdag 31. juli 2021: Åpent skip kl.12:00-18:00.

Les mer her: https://www.vestagdermuseet.no/hestmanden/