Peder Rosentræders gate åpnes for generell trafikk i uke 44

J - Klikk for stort bilde Petter Ingeberg Siste del av arbeidet under gatenivå i J. P. Clausens gate er nå ferdig. Første lag med asfalt er lagt og over helga åpnes området for generell trafikk.

Arbeidet med utskifting av ledningsnettet under gatenivå i Clausens gate har vært et møysommelig arbeid og det har tatt tid.

Siste del av arbeidet, i øverste del av J. P. Clausens gate ble ferdig rundt midten av oktober og 25. oktober ble første lag med asfalt lagt.

Det betyr at området åpnes for generell trafikk i begynnelsen av uke 44. Peder Rosentræders gate åpnes igjen for enveiskjørt trafikk med innkjøring fra Langveien. Parkeringsforbudet i Rosentræders gate blir samtidig opphevet.

Forskalingsarbeidet av nye fortau i øvre del av Clausens gate har også startet og hvis været tillater det så blir dette arbeidet ferdigstilt i løpet av 2017. Det kan periodevis bli parkeringsforbud i deler av gaten mens arbeidet pågår. Dette blir skiltet. Samtidig har vi en generell oppfordring om at publikum ikke trosser inngjerding og trår inn på nystøpte fortau mens betongen herdes.  

Siste lag med asfalt kan ikke legges før etter at fortauene er ferdig, og blir mest sannsynlig ikke lagt på før til våren,