Stengte veier i forbindelse med Kristiansund havmaraton

Kommende lørdag, 6. juli, gjennomføres Kristiansund havmaraton i byen. I den forbindelse vil noen veier blir stengt for biltrafikk i korte perioder.

Berørte veier og tidspunkt

I forbindelse med fellesstart på halvmaraton og 12 km vil berørte deler av Fosnagata, Vågeveien og Arnulf Øverlands gate bli stengt for trafikk, anslagsvis i ca. 15 minutter for hvert av de to løpene halvmaraton og 10 km. Dette planlegges å skje i tidsrommet 10 - 12 lørdag 6. juli 2024.

Planlagt starttidspunkt for halvmaraton er kl. 10:30, 12 km kl. 11:00 og 5 km kl. 11:30 (sistnevnte berører ikke riksvei/fylkesvei).

Alle trafikanter oppfordres til å vise hensyn.

Kristiansund havmaraton

IL Norodd skal 6. juli 2024 arrangere løpefestivalen Kristiansund havmaraton for tredje år på rad. Her vil det gjennomføres en halvmaraton og et 12 km-løp som begge skal ha start ved Atlanten stadion, videre vi de gå litt langs Kranaveien (fylkesveg 539) i ca. 100 m, gjennom Mellemværftet og så inn på Fosnagata (fylkesveg 539 og riksveg 70), Vågeveien (riksveg 70) og videre langs kommunal vei Arnulf Øverlands gate. Deretter opp kommunal vei Langveien og inn på Konsul Knudtzons gate (fylkesveg 6242) frem til kommunal vei Sykehusgata.

Du finner mer detaljert informasjon om arrangementet på IL Norodds hjemmeside via denne linken.