Tore Lyngvær ansatt kommunikasjonssjef i Kristiansund kommune

Klikk for stort bildeTore Lyngvær (46) er ansatt som kommunikasjonssjef i Kristiansund kommune og tiltrer 1. desember som del av rådmannens ledergruppe. 

Kommunens ansettelsesutvalg vurderer Tore Lyngvær som svært dyktig, grundig og reflektert. Han har gjennom sitt engasjement i Amedia teknologi, Forsvaret og KSU24/7 vist at han er en kunnskapsrik og hardtarbeidende kommunikatør som evner å skape gode relasjoner og resultater.

-Vi er svært glade for at han har takket ja til denne muligheten, sier rådmann Arne Ingebrigtsen. 

Kommunen ser på Lyngvær som en nøkkelspiller i forhold til å løfte den kommunale kommunikasjonen, både med politisk ledelse, ansatte, innbyggere og andre medspillere, over i en ny digital hverdag. Lyngvær kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør i Mediehuset KSU 24/7, hvor han har hatt det overordnede ansvaret for hele virksomheten.

-Jeg er glad for å få denne muligheten, sier Tore Lyngvær. Kommunen og regionen skal gjennom en omfattende endring i tiden som kommer, og jeg ser frem til å bidra til dette på mitt felt.

Petter Ingeberg som i dag er kommunens informasjonssjef går av med pensjon ved nyttår og Tore Lyngvær går inn som hans etterfølger.