Nordmøre interkommunale brann- og redningstjeneste

Nordmøre interkommunale brann- og redningstjeneste (NIBR) er et brannsamarbeid mellom kommunene Aure, Averøy, Kristiansund og Smøla.

Fire folk fra Nordmøre brann- og redningstjeneste. tre menn og en dame kledd i svart uniform, på rådhusplassen. To brannbiler står rett bak de. - Klikk for stort bilde

NIBR drifter brannvesenet i våre medlemskommuner. Vi skal verne om mennesker, miljø og materielle verdier. Dette gjør vi både gjennom forebyggende arbeid og utrykningsstyrken. I Kristiansund har vi døgnbemanning, noe som betyr at vi er klare til å rykke ut når som helst, året rundt. For å være skjerpet og klar til utrykning brukes tiden på stasjonen til øvelser, vedlikehold av utstyr og trening. 

Forebyggende avdeling sin hverdag består av å øke brannsikkerheten til innbyggerne i medlemskommunene. Brannforebyggere besøker private hjem og fritidsboliger for å utføre tilsyn og feiing. Branninspektører fører tilsyn av brannsikkerheten ved større boligblokker, overnattingssteder og generelt bygninger der mange liv eller store verdier kan gå tapt. I tillegg til dette driver vi forebyggende arbeid mot barn med skolebesøk, barnehagebesøk på stasjonen og Brannbamsen Bjørnis. 

For mer informasjon om vårt arbeid og generell brannsikkerhet, se vår hjemmeside.

Kontaktinformasjon

Kristiansund kommune
Servicetorget
E-post
Telefon +47 71 57 40 00

Telefontid:
Mandag-fredag
08:00-16:00

 

Åpningstider

Besøkstid hele året
Mandag-fredag
09:00-15:00

Adresse

Besøkadresse:
Vågeveien 4
6509 Kristiansund

Postadresse
PB 178
6501 Kristiansund