Juulenga barnehage

Juulenga barnehage har to avdelinger for barn 2-5 år og ligger på Nordlandet, med flotte turområder i umiddelbar nærhet. Vi har språk og læring gjennom lek som satsningsområde.

Juulenga barnehage er en barnehage som ligger i bydelen Nordlandet i Kristiansund. Rundt oss har vi flotte turområder som Grani, Appensletta, Kråkhau’n, Bjønnahau’n og fotballbanen. I tillegg har vi et allsidig uteområde i barnehagen. Vår visjon er «et godt sted å være, leke og lære».

Vi er en 2-avdelings barnehage med 36 plasser for barn i alderen 2-6 år, samt at vi har 9 ansatte. Barnehagen sine satsningsområder er språk og læring gjennom lek. Vi er nærbarnehage til Nordlandet barneskole som vi samarbeider med for å gjøre overgangen fra barnehagen til skole best mulig. Vi benytter jevnlig skolens gymsal og uteområde.

En ny barnehage er under planlegging på nabotomta vår, og vi skal etter hvert flytte over i denne. Barnehagen er planlagt ferdig i løpet av 2018/2019, og vil inneholde 6 avdelinger for barn i alderen 0-6 år. 

Les mer om Juulenga barnehage på barnehagefakta.

Kontaktinformasjon

Juulenga barnehage
Leder: Kari Leren
E-post
Telefon 71 57 57 65

Åpningstider

Mandag - fredag:
0700 - 1630

Adresse

Bergveien 1
6516 Kristiansund