Sykle til jobben-kampanje 2020

Sykle til jobben – gjør deg klar og all aktivitet teller ! Bli med fra 19. mai – 30. juni 2020

Vi Kristiansund kommune har meldt oss på Sykle til jobben 2020. Har du meldt deg på?  Det er gratis å delta for deg som bor eller jobber i Kristiansund kommune.

To fluer i én smekk

Kanskje du trenger litt lengre tid på å sykle enn å kjøre bil. Men kanskje du allikevel sparer tid? Når du kommer hjem fra jobb, har du fått en god dose fysisk aktivitet. Hjernen har fått bearbeidet arbeidsdagen, du har fått frisk luft og kroppen har fått etterlengtet bevegelse.  Kristiansunderne som var med på spørreundersøkelsen i fjor viser at over 80 prosent oppgir helse/trening/komme i form som viktigste motivasjonsfaktoren til at de deltar i sykler til jobb. Kollegiale forhold og miljøvennlig transport spiller også en viktig rolle. 70 prosent svarte  at de har latt bilen stå mange eller noen ganger i kampanjeperioden.

Lar du bilen stå, og sykler til jobb istedenfor, har du allerede unnagjort en god dose fysisk aktivitet. Om du har brukt noen minutt mer til/fra jobb, har du ettermiddagen og kvelden fri til familie, venner, hobbyer etc. – og slipper å tenke på den trimmen vi alle har så godt av.

Trenger du motivasjon?

Undersøk og test selv hvor lang tid du trenger på å sykle. Kanskje det er kortere og enklere enn du tror? Etter hvert blir det en vanesak, og selv regn og vind blir en mindre hindring. Som en hjelp i starten, kan du bli med på den årlige kampanjen Sykle til jobben. Denne kampanjen er gratis for alle som bor eller jobber i Kristiansund kommune. Meld deg på, engasjer kolleger, nabo, familie, venner, og få motivasjon sammen. Du kan melde deg på her

 

Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde