Kristiansund kommune deltar sammen med Averøy, Tingvoll, Smøla og Sunndal kommuner i Norsk kulturskoleråds nasjonale veiledningsprogram 2019-2020.

Er du mellom 13 og 20 år (født tidligst i 1999 og senest i 2006) og driver med musikk, teater, dans, visuell kunst, skapende skriving, sirkus eller noe annet?

Har du en drøm som involverer hobbyen din? Da er kanskje Drømmestipendet noe for deg!

I Kristiansund kan du nå søke om å bli nominert som vår kandidat. Søknadsfristen er fredag 1. februar!

Kontoret stenger fram til 2. januar, og første undervisningsdag etter nyttår er mandag 7. januar.

Vi har ledig fast stilling i 33% som lærer i visuelle kunstfag ved Kristiansund kulturskole.

I kulturskolen har vi tradisjonelt hatt et stort elevprosjekt på høsten, og i år blir dette prosjektet forestillingen Snømannland!

Vi fyller Carolines plass med mange gode opplevelser for store og små, lørdag 16.juni fra klokken 11. Her blir det mange flotte elevframføringer, og mulighet for å bli med på Barnemusikken, lesestund og instrumentprøving.

Se video med "Floa som flør i mitt hjerte" på klassisk gitar!

Klikk deg inn i saken og snurr film :-)

pianofikserne

Det er mye som skjer hos oss i juni. Det er mange elevkonserter og visninger, og ikke minst det store arrangement Åpen dag på Carolines plass, 16.juni.

70723

På Barnemusikken utforsker vi lyder, musikk og samspill gjennom musikk- og bevegelsesaktiviteter. Her er det rom for kreativitet, spontanitet og gode musikkopplevelser i trygge omgivelser.