Vi har ledig fast stilling i 33% som lærer i visuelle kunstfag ved Kristiansund kulturskole.

I kulturskolen har vi tradisjonelt hatt et stort elevprosjekt på høsten, og i år blir dette prosjektet forestillingen Snømannland!

Vi fyller Carolines plass med mange gode opplevelser for store og små, lørdag 16.juni fra klokken 11. Her blir det mange flotte elevframføringer, og mulighet for å bli med på Barnemusikken, lesestund og instrumentprøving.

Se video med "Floa som flør i mitt hjerte" på klassisk gitar!

Klikk deg inn i saken og snurr film :-)

pianofikserne

Det er mye som skjer hos oss i juni. Det er mange elevkonserter og visninger, og ikke minst det store arrangement Åpen dag på Carolines plass, 16.juni.

70723

På Barnemusikken utforsker vi lyder, musikk og samspill gjennom musikk- og bevegelsesaktiviteter. Her er det rom for kreativitet, spontanitet og gode musikkopplevelser i trygge omgivelser.

drømmestipendet

Danseren fra Kristiansund kom gjennom nåløyet og ble tildelt Drømmestipendet under Anetts Danceterias sommershow 3.juni.

DSC_2886

16.juni kl 11 braker det igjen løs med vårt årlige utendørsarrangement. Her blir det mye gøy for hele familien!

Denne uka (uke 5 2018) er det PULS-uke i Kristiansund kulturskole. Mange av våre lærere er med i Operafestukene, og elevene har tradisjonelt hatt undervisningsfri i generalprøveuka (uke 5). Nå snur vi litt på flisa, og gjør et prosjekt som alle våre musikkelever drar faglig nytte av, og som kan gi dem et enda bedre utgangspunkt i sitt uttrykk. Å holde en jevn og stødig puls alene, i samspill med andre og i improvisasjon, er en basisferdighet alle som spiller musikk er avhengig av.