Se video med "Floa som flør i mitt hjerte" på klassisk gitar!

Klikk deg inn i saken og snurr film :-)

Pianoet får hjul! Anders Grønseth og Stein Åge Sørlie fikser.

Det er mye som skjer hos oss i juni. Det er mange elevkonserter og visninger, og ikke minst det store arrangement Åpen dag på Carolines plass, 16.juni.

På Barnemusikken utforsker vi lyder, musikk og samspill gjennom musikk- og bevegelsesaktiviteter. Her er det rom for kreativitet, spontanitet og gode musikkopplevelser i trygge omgivelser.

Kjell Neergaard, Ida Lyngstad Kummervold, Hanne Tømmervåg Tetlie

Danseren fra Kristiansund kom gjennom nåløyet og ble tildelt Drømmestipendet under Anetts Danceterias sommershow 3.juni.

16.juni kl 11 braker det igjen løs med vårt årlige utendørsarrangement. Her blir det mye gøy for hele familien!

Denne uka (uke 5 2018) er det PULS-uke i Kristiansund kulturskole. Mange av våre lærere er med i Operafestukene, og elevene har tradisjonelt hatt undervisningsfri i generalprøveuka (uke 5). Nå snur vi litt på flisa, og gjør et prosjekt som alle våre musikkelever drar faglig nytte av, og som kan gi dem et enda bedre utgangspunkt i sitt uttrykk. Å holde en jevn og stødig puls alene, i samspill med andre og i improvisasjon, er en basisferdighet alle som spiller musikk er avhengig av.

Er du mellom 13 og 20 år (født tidligst i 1998 og senest i 2005) og driver med musikk, teater, dans, visuell kunst, skapende skriving, sirkus eller noe annet?

Har du en drøm som involverer hobbyen din? Da er kanskje Drømmestipendet noe for deg!

I Kristiansund kan du nå søke om å bli nominert som vår kandidat. Søknadsfrist onsdag 1. februar!

Bratsjist og kulturskolelærer bratsj/fiolin, 75 % fast stilling. (For tiden 45% utøvende bratsjist og 30% pedagogisk arbeid med vekt på fiolin).

Høstival, Julekabaret, UKM: