Denne uka (uke 5 2018) er det PULS-uke i Kristiansund kulturskole. Mange av våre lærere er med i Operafestukene, og elevene har tradisjonelt hatt undervisningsfri i generalprøveuka (uke 5). Nå snur vi litt på flisa, og gjør et prosjekt som alle våre musikkelever drar faglig nytte av, og som kan gi dem et enda bedre utgangspunkt i sitt uttrykk. Å holde en jevn og stødig puls alene, i samspill med andre og i improvisasjon, er en basisferdighet alle som spiller musikk er avhengig av.  

Er du mellom 13 og 20 år (født tidligst i 1998 og senest i 2005) og driver med musikk, teater, dans, visuell kunst, skapende skriving, sirkus eller noe annet?

Har du en drøm som involverer hobbyen din? Da er kanskje Drømmestipendet noe for deg!

I Kristiansund kan du nå søke om å bli nominert som vår kandidat. Søknadsfrist onsdag 1. februar!

Bratsjist og kulturskolelærer bratsj/fiolin, 75 % fast stilling. (For tiden 45% utøvende bratsjist og 30% pedagogisk arbeid med vekt på fiolin).

Høstival, Julekabaret, UKM: 

Kulturskolen starter i uke 34 med de fleste av sine tilbud. Se utsendt oppstartsbrev (sendt onsdag 16/8). Ta kontakt pr. tlf (71575422) hvis du lurer på noe. 

samt påminnelse om evt. oppsigelse av skoleplass jfr. reglement:  

 

Våre eldste teaterelever spiller stykkene "Å telle til null" og "Den triste kongen", to moderne og nyskrevne stykker som passer godt til barne- og ungdomsgruppen. Her får man litt humor og et solid innblikk i en utfordrende ungdomskultur i det moderne samfunn. Kl. 1800.

Vi feirer byjubileet på vårt vis! Kristiansund kulturskole, Kristiansund kino, Kristiansund bibliotek og Ynglingeforeningens Musikkorps slår på stortromma. Her blir det varierte konserter både ute og inne, teaterforestilling med byhistorisk og humoristisk sus, utstilling, pop-up art, lesestund for barn og kinoforestilling (vanlig pris). Gratisarrangement som passer for alle aldre - hjertelig velkommen! Fra kl. 1100-1500.