Vil du bli med på laget?

Vi søker to nye medarbeidere - rektor og band-/gitarlærer:

Rektor
Du er en engasjert, motiverende og tydelig leder med gjennomføringsevne. 100% fast stilling.
Stillingsannonse

Band-/gitarlærer
Som musikkpedagog og bandlærer vil du få en nøkkelrolle i det tverrfaglige arbeidet i kulturskolen og i våre prosjekter. 60% fast stilling.
Stillingsannonse

Kristiansund kulturskole er en av fire avdelinger i Kulturenheten, sammen med Kristiansund bibliotek, kulturavdelingen og Atlanten idrettspark. Kulturskolen er inne i en spennende fase med fokus på skoleutviklingsarbeid forankret i rammeplan for kulturskolen «Mangfold og fordypning». Nytt opera- og kulturhus i Kristiansund skal ferdigstilles i 2023 der kulturskolen vil havne i sentrum både faglig og geografisk.

Ytterst mot storhavet ligger sjarmerende Kristiansund. En moderne by der bybildet farges av et rikt kulturliv, nye næringer og ramsalt historie. Kristiansund har 25.000 trivelige innbyggere og en urban bykjerne. Her er det råere og friskere, men samtidig varmere mellom mennesker.

Vi har aktive og inkluderende sports- og musikkmiljøer, internasjonal fotofestival og en myriade av andre aktiviteter. Fantastisk natur både til sjøs og til fjells gir muligheter for et aktivt og variert friluftsliv. Kommunen har utviklingsorienterte skoler og barnehager med nasjonale topplasseringer, flotte idretts- og friluftslivsanlegg samt et spennende, engasjerende og relevant næringsliv. Med fly er du på Gardermoen i løpet av 45 minutter, og i Trondheim på 3,5 time med hurtigbåt.