Høstival 2017 - informasjon om prosjektuka (uke 45) og prøveplan

Elever som skal delta i årets Høstivalforestilling "Alice og Drømmefangeren" har fått direkte informasjon om dette i form av e-post og sms (til foresatte). Hvis du mener at du skal være med, men ikke har fått beskjed må du ta kontakt med læreren din for å sjekke dette. 

Detaljert prøveplan for prosjektuka finner du ved å klikke her. 

Informasjon om prøveuka


Vår store egenproduserte forestilling nærmer seg med stormskritt, og elever og lærere jobber iherdig for å lage en flott opplevelse for publikum. Dette er et tverrfaglig prosjekt, hvor elevene våre får uvurderlig kompetanse innenfor samarbeid på tvers av fag. Årets tema er ”Drøm” og vi har systematisk jobbet med tematikken i kollegiet siden januar. Forestillingen har fått navnet ”Alice & Drømmefangeren”. Nå nærmer det seg, og vi har satt av hele uke 45 til prosjektuke, som orientert om i oppstartsbrevet dere fikk i august. Elevene øver individuelt og i små grupper fram til denne uken, hvor timeplanen snus på hodet og alle bitene i puslespillet skal settes sammen. I uke 45 skal elevene derfor forholde seg til prøveplan.

Elever på visuell kunst utformer sceniske innslag, samt designer og lager elementer som brukes i forestillingen. I år har de blant annet fått i oppdrag å lage selveste Drømmefangeren, som får en sentral rolle i forestillingen.

Teaterelevene er i gang med å utforme enkeltscener i tråd med historien. De utgjør en stor del av den kreative prosessen, og har i oppdrag å utforme karakterer, roller, replikker sceniske virkemidler og innhold.

Musikkelevene har fått arrangement på store og små stykker som skal spilles, det aller meste sammen med andre elever de aldri har spilt med før. For mange er det første gangen de opplever å spille i et stort ensemble bestående av strykere, blåsere, band og vårt eget nyoppstartede Skolekor.

Til å hjelpe oss med regi har vi hyret inn Colombine v/Marit Dullaert, som har fått i oppdrag å se helheten i historien og forestillingen.

Vi har satt sammen prøveplanen etter beste evne, for her er det mange hensyn som skal tas! Vi etterstreber å holde tidsskjema og ha så effektive og nyttige prøver som mulig. Særlig torsdag, men også fredag, vil det bli noe venting i prøvene. Dette skyldes at vi på disse prøvene skal kjøre forestillingen i riktig rekkefølge, så elevene vet hvor de skal inn og vi får øvd på overgangene. Det er lurt å sende med elevene mat, drikke og frukt disse dagene.

Mellom forestillingene lørdag blir det godt med tid til å spise og hvile. Kulturskolen stiller med frukt og drikke til denne pausen.

Vi håper dette blir et kjekt og utviklende prosjekt for de involverte elevene!

 

Publikum


For at det ikke skal bli for trangt i salen er publikumstallet begrenset til 300 pr. forestilling. 
Voksne kr. 150,-, barn under 18 år gratis (men alle må ha billett).

Billetter til forestillingen får du kjøpt her.  

Høstivalplakat 2017