Om Bakgården

Kristiansund kommune jobber med Bakgården Ungdomshus som skal ligge i kjelleren på det gamle biblioteket, med inngang mellom Nordic Light-huset og Caroline kino.

Bakgården ungdomshus skal være en møteplass for ungdommer mellom 15-25 år, der dere kan utforske kunst og kultur uten å måtte prestere. Her kan dere utveksle og utvikle ideer og kunnskap, i et trygt miljø. Huset skal være  ungdomsdrevet, men der kommunen er ansvarlig tilrettelegger og alltid har fagpersoner tilgjengelig.

Målet er at et husstyre, bestående av ungdom, som skal utvikle innhold sammen med barne- og ungdomsrådgiver i kommunen. I dag har ungdomsrådet i Kristiansund valgt dette lokalet som sitt fordypningsprosjekt, og blir viktige bidragsytere til det videre arbeide, både med tanke på innhold, synliggjøring og gjennomføring til ferdigstillelse.

Det har allerede vært flere gratis workshops i Bakgården, og dette vil fortsette i 2020. Det fysiske huset er forventet ferdig i 2021. 

Kulturenheten i Kristiansund er i ferd med å etablere «Bakgården Ungdomshus» for deg mellom 15 og 25 år, og vi trenger DIN mening!

Vi blir så glade for alle svar,at vi trekker to vinnere av gavekort på kr 500,- til Alti Futura/Storkaia brygge av dere som sender inn. 

Frist for påmelding 27. november! 

Påmelding: marit.grytnes.dullaert@kristiansund.kommune.no

Del 1: 28. nov til 1. des 2019
Del 2: 10. til 12. jan 2020

Hvor: Nordic Light

Instruktør: Trym Jordahl

På kurset vil deltakerne lære grunnlegende teknikker om kamera, lys og dramaturgi.
Gjennom fire dager med teori og praksis skal deltakerne planlegge og gjennomføre i
team en egen videoproduskjon, der de bruker teknikker som blir brukt i dagens
filmbransje. Målet for kurset er at deltakerne skal sitte igjen med mestringsfølelse, nye
venner og et videoprodukt de kan være stolt av!

Ingen forhåndskunnskap er nødvendig - her lærer du det du trenger!