Finn byggesaksdokumenter i arkivet vårt.

Her finner du informasjon hvordan kan du laste ned dokumentasjon fra byggesaksarkivet vårt. Du kan blant annet finne her de gamle tegninger som ble levert til kommunen ved tidligere søknader.

Det er et nytt funksjon som ble lagt inn i kartløsningen vårt. Nå kan du ved bruk av kart også laste ned dokumentasjon fra byggesaksarkivet.

Her vises det fremgangsmåte for å laste ned dokumentasjon.

• Ved å klikke på GeoInnsyn (side åpnes i nytt vindu) åpner du kart.
  • Finn eiendommen din ved bruk av søkefeltet (øverst til venstre). Du kan søke etter adresse eller gårds- og bruksnummer.
  • Fra meny til venstre velg type kart.
  • Velg "Eiendomskart" og klikk på eiendommen.

Så, klikk på "Oppslag i eiendomsarkiv".

Velg dokument fra lista. Merk at filene er sortert etter forskjellige kategorier (TEG-tegning, VED- vedtak, SØK-søknad, UTAL- uttalelse, ERK-erklæring osv..).

Dersom du ikke finner hva du leter etter kan det skyldes gradering av dokumenter. Vi er klar over at noen dokumenter i det gamle bygningsarkivet ligger med gradering, disse kommer ikke opp når man trykker "Oppslag i eiendomsarkiv", ta derfor kontakt med byggesak dersom noe mangler.

Vi jobber med å utbedre feilen.