Valgdagene søndag 12. og mandag 13. september

Kristiansund kommune har valgting både søndag 12. september (kl.16-20) og mandag 13. september (kl. 09-20).

På valgdagene søndag 12. og mandag 13. september kan du stemme i følgende valglokaler:

• Braathallen (St. Hanshaugen 1)
  • Dahlehallen (Gløsvågveien 3)
  • Frei administrasjonsbygg
  • Frei barneskole (Flatsetbakken 6)

Åpningstider:

Søndag 12. september:          kl. 16.00 til 20.00.

Mandag 13. september:          kl. 09.00 til 20.00.

Alle innbyggere tilhører en stemmekrets (denne er oppgitt på valgkortet), men du kan stemme ved det valglokalet du selv vil. På valgdagene må man stemme i egen kommune

Ta gjerne med valgkortet - da går det raskere å registrere din stemme. Alle velgere må vise legitimasjon.

I år blir det sendt ut digitale valgkort som er et mer tilgjengelig valgkort for de aller fleste av oss. For alle med smarttelefon, betyr det at valgkortet alltid er med og ikke noe vi må huske på. Valgkortet når velgerne også direkte på den måten de er vant til å ta imot informasjon fra det offentlige. Digitale valgkort kommer også frem til grupper som ikke befinner seg på sin oppgitte adresse, noe som gjelder mange studenter. Det kommer også til å føre til en betydelig reduksjon av valgkort i retur. Personer som ikke er aktive brukere av digital informasjon eller som har reservert seg mot dette, vil fortsatt få valgkortet tilsendt på papir.

Les mer om stortingsvalget på www.valg.no