Kristiansund/Averøy = årets turbokommune i UKM

Møre og Romsdal musikkråd/UKM Møre og Romsdal har valgt Kristiansund/Averøy som årets Turbokommune for 2017. Prisen deles ut på vegne av UKM-Norge og blir overlevert under fylkesmønstringen som arrangeres i Midsund fra fredag 31. mars til søndag 2. april.

Svært interessante tema i Petropolen torsdag 30. mars

Torsdag 30. mars klokken 19. er det nytt møte i Petropolen på Thon Hotell Kristiansund. Kveldens tema er svært interessante for Kristiansund. «Maria» under utbygging, «Njord» og «Bauge» leverer PUD; «Dvalin» har godkjent PUD; «Trestakk» har PUD inne til godkjenning; «Pil & Bue» leverer PUD i 2017. Petropolen er åpen for alle.

Still klokka en time frem natt til søndag 26. mars. Da er det sommertid

Sommertiden i Norge starter hvert år natt til siste søndag i mars. Da skal klokkene stilles én time frem. Flere land har innført dette for å utnytte de lyse delene av døgnet. .

Nordiske flagg på Piren på "Nordens dag"

Etter oppfordring fra foreningen Norden så flagger vi hvert år med nordiske flagg på Piren den 23. mars på ”Nordens grunnlovsdag” .

Kortversjon av saksdokumentene til bystyrets møte tirsdag 28. mars

Møtet begynner klokken 13 og holdes i bystyresalen. Bystyret ledes av ordføreren og har 45 folkevalgte representanter. Her er en kortversjon av sakene som skal behandles.

Vannavstenging i deler av Fr. Nansens gate tirsdag 21. mars

På grunn av arbeid med ledningsnettet blir det vannavstenging tirsdag 21. mars fra kl. 09.00 og et stykke utover dagen for abonnenter i deler av Fr. Nansens gate.

Årsstudium i velferdsteknologi starter i Kristiansund

Høsten 2017 startes er et årsstudium i velferdsteknologi med studiested i Kristiansund. Dette er et deltidsstudium som går over 2 år med 60 studiepoeng.

Kortversjon av saksdokumentene til formannskapets møte tirsdag 21. mars

  Formannskapet møtes klokken 14.00 (merk tiden) og holdes i formannskapssalen på rådhuset. Møter i folkevalgte organ holdes for åpne dører, bortsett fra saker som er unntatt offentlighet. Her er en kortversjon av sakene som skal behandles.

Seniornett hjelper godt voksne med bruk av data

Seniornett vil at bruk av IT skal både forenkle og berike livet. Seniornett er en ideell organisasjon og ble stiftet i 1997. Organisasjonen arbeider for at seniorer (55+) skal delta aktivt i det nye informasjonssamfunnet. Høres dette fristende ut så møt opp på servicekontoret onsdager kl. 10.  

229 søkte om barnehageplass

Ved søknadsfristens utløp til årets hovedopptak til de 20 barnehagene i Kristiansund var det kommet inn 229 søknader. Dette er en nedgang på ca. 30 siden i fjor.