Ny enhetsleder for Nordmøre interkommunale brann og redningstjeneste

Stian Duaas er ny enhetsleder for Nordmøre interkommunale brann og redningstjeneste. Han startet i slutten av september, og har da innehatt jobben i knappe tre måneder..

2. klasse på Allanengen skole tok med julehilsener til juletreet på piren.

Torsdag 7. desember 2023 besøkte 2. klasse på Allanengen skole piren med julekort til å henge opp på juletreet som står der. 

Åpning av interkommunal legevakt i nye lokaler

Mandag 4.desember ble den interkommunale legevakten for Averøy, Gjemnes, Kristiansund og Tingvoll offisielt åpnet av de fire kommunenes ordførere.

Ny felles veteranplan for Nordmøre

Det jobbes for tiden med ny felles veteranplan for kommunene på Nordmøre. Veterankontakt i Kristiansund kommune, Ingunn Strand, leder arbeidet. Arbeidet startet mai 2023, og nærmer seg et høringsutkast i første kvartal 2024.

Tenning av julegrana

Sist lørdag ble julegrana på Piren i Kristiansund tent. Ordfører Kjell Neergaard sto for tale og tenning av grana, Målfrid Kvalvik fra Frei hadde donert grana og Gamle Kripos sto for tog og organisering.

Vannmåleravlesning

I disse dager skal du som har vannmåler ha fått tilsendt skjema for avlesning.

Adresse Interkommunal legevakt

Interkommunal legevakt for Kristiansund, Gjemnes, Tingvoll og Averøy er plassert i Bytesteinen 3 i Kristiansund fra og med 4.desember 2023.

Fire uker med verktøyet Helseplattformen

I dag har Kristiansund kommune benyttet Helseplattformen som journalføringsverktøy i 4 uker. Vi tar en liten oppsummering på hvordan disse ukene har vært.

Fagseminar: Kven skal styre skuta i framtida?

Møre og Romsdal fylkeskommune inviterte til fagseminar i dag i Kristiansund. Tema for seminaret er om selvkjørende passasjerbåter kan være løsningen for å avlaste veinettet i større byer.  

Brøyting i Kristiansund

Vi er inne i sesongen for behov for brøyting og strøing