Det Kongelige Selskap for Norge Vel har lang tradisjon for å hedre personer for dere innsats.

"Det er ofte lokale ildsjeler og gründere som bidrar til nødvendig vekst og utvikling i lokalsamfunnet", sier Norges Vel i sitt brev.

Derfor ønsker de innspill fra hele landet.

Alle kan sende inn forslag på kandidater. Fristen er 01. November.

Ytterligere informasjon finner du her.

I ByBoksen får du informasjon om utførte og planlagte prosjekter i Kristiansund kommune. Disse får du presentert digitalt med bruk av VR-briller, sensorteknologi, 3D-printing, touch-skjermer og presentasjoner.

Oppvekstplan for Kristiansund kommune erstatter de tidligere styringsdokumentene Småspor for barnehage og Spor for skole.

Vi skal gjøre utbedringer på vannledningen i Røsslyngveien i morgen, onsdag 29. august.

Fra mandag 3. september må vi legge om trafikk på Innlandet. Dette i forbindelse med legging av nye avløpsledninger til Hagelin renseanlegg.

Og dersom været er med oss, kan vi kanskje få en dukkert eller to før sesongen er helt over...

I morgen, torsdag 23. august, vil skal vi jobbe med vannledningen i Ivar Aasens gate på Kirkelandet.

Gjenbrukshallen er stengt onsdag 22.08. Vanlig åpningstid fra og med torsdag.

Tradisjonen tro inviterer Nordmørskommuner og KNN (Kristiansund og Nordmøre Næringsforum) til bransjetreff i forbindelse med fiskerimessen Nor Fishing.

Nordmørskvelden  onsdag 22. august er en hyggelig tradisjonen hvor næringslivet møtes og lokale politikere får innblikk i hva som rører seg og hva som opptar aktørene.

Rammen er god mat og god underholdning: Øivind Elgenes - Elg -  kommer og arrangementet har egen kaptein som skal styre skuta den kvelden!

Dette kan du ikke gå glipp av.  Påmelding via KNN  - dette arrangementet har en egenandel.

Nordmøre midt i mulighetene, torsdag 23. august er et miniseminar om alle mulighetene vi besitter i vår region. Dette arrangementet er gratis, men påmelding via KNN i forkant, da det vil bli enkel servering.

VELKOMMEN!