Mentorordning for nytilsatte sykepleiere og vernepleiere

Som de aller fleste kommuner og helseforetak i Norge sliter Kristiansund kommune med å rekruttere og beholde sykepleiere og vernepleiere, vi har få eller ingen søkere til ledige stillinger. Og når det blir et «magert» fagmiljø kan det være skremmende å søke ledig stilling eller å være nytilsatt på en enhet og i en avdeling der man mangler en kollega som kan være en veileder og støtte når man har behov for å drøfte faglige spørsmål og vurderinger. 

Sundbåtens rutetider

I desember har Sundbåten litt andre rutetider som du finner i saken under.  

Workshop - "What is sustainability?"

Forrige uke var noen heldige kollegaer i Kristiansund kommune deltakere på workshop med interns fra United Cities internship program. Temaet var bærekraft og hva dette er for noe. Alle sammen fikk en lærerik ettermiddag sammen med veldig dyktige og kunnskapsrike unge mennesker.  

Etablering av nasjonal kunstlab i Kristiansund

Kulturtanken, Møre og Romsdal fylkeskommune og Kristiansund kommune går sammen om etablering av en ny kunstlab for interaktiv, digital kunst- og kulturproduksjon rettet mot barn og unge. Kunstlaben skal i hovedsak fungere som en DKS-Lab, men også som variert opplæringsarena for elever i skole og kulturskole.

Gratulerer til fastlegene på Fastlegedagen 5. desember.

5. desember er Fastlegedagen. Som en hilsning og takk for jobben fastlegene gjør og samarbeidet kommunen har med dem, har vi laget en kort film om fastlegene og legevakta. Kommunalsjef for helse og omsorg, Siv Iren Stormo Andersson sender en hilsen til fastlegene for dagen. 

Sylvia Bruseth - kandidat til frivilligprisen 2022

Vi, i Kulturavdelingen i Kristiansund kommune, ønsker å nominere vår fantastiske ildsjel Sylvia Bruseth, til å motta frivilligprisen 2022.  

Nabovarsel - Kitty Williamsens gate 2

Mekvik Maskin AS er nå i ferd med å etablere seg på eiendommen i Kitty Williamsens gate 2 for å fjerne forurensede og ustabile masser. Arbeidene vil foregå på stort sett hele tomta (se vedlagte situasjonskart).  

Kristiansund kommune tildeles Framsiktprisen

Framsikt delte i dag ut prisen for "Beste helhetlige kommunale virksomhetsstyring", der Erna Solberg leste opp begrunnelsen fra juryen, under Framsikt Brukerforum 2022, til Kristiansund kommune.  

Desemberkonferansen 2022

Tema for årets Desemberkonferanse var "En verden i rask endring", da den ble arrangert for 39.gang i dag.  

Vedlikehold på Allanengen

Sentrumsskolen Allanengen skole bruker skoleferien til å gjennomføre vedlikehold på bygget. I sommer var det dører som sto for tur.