Rådmannens forslag til budsjett 2019 og handlingsprogram 2019-2022

Vi skal gjøre utbedringer på vannledningen i Fredriciaveien i morgen. Det gjør at vannet forsvinner en periode.

Kommunens lønns- og personalsystem blir oppgradert i tidsrommet 17. oktober fra klokken 15.00 til 18. oktober klokken 12.00.

Tirsdag 2. oktober skal vi gjøre utbedringer på vannledningen i Møst. Dette medfører at vannet blir borte en periode.

Et møtested for kreftpasienter og pårørende i Sanitetsforeningens lokaler i Hagb. Brinchmanns vei 27.

Et vannrør på Frei har røket. Dette betyr at husstander i Møst ikke har vann nå.

I ByBoksen får du informasjon om utførte og planlagte prosjekter i Kristiansund kommune. Disse får du presentert digitalt med bruk av VR-briller, sensorteknologi, 3D-printing, touch-skjermer og presentasjoner.

Vi skal gjøre utbedringer på vannledningen i Røsslyngveien i morgen, onsdag 29. august.