Søndag 22. juli klokken 14.00 blir det minnemarkering ved monumentet i Vanndamman. Det er syv år siden terroren rammet oss.

Prøvene vi har tatt av de mest brukte badeplassene viser at vannet har utmerket kvalitet. Nå er også finværet kommet til Nordmøre, og da er det bare å bade i vei!

IMG_9938

Ordfører Kjell Neergaard har ferie og varaordfører Ragnhild Helseth er fungerende ordfører i uke 29 og 30.

Rådmannen i Averøy blir ny assisterende rådmann i Kristiansund kommune. Han tilrer stillingen 12. oktober, og erstatter Per Sverre Ersvik som blir administrasjonssjef i nye Hustadvika kommune.

Kristiansund kommune sender kun faktura digitalt. Dette er både miljøvennlig og kostnadsbesparende, samt at det er tryggere og raskere for deg som mottaker.

Tollåsenga er i ferd med å reise seg som en ny og flott bydel. Etter over fire år med arbeid er omtrent 60 boenheter omfattende renovert. Hele området har fått et solid løft, både for beboere, ansatte og naboer.

Fogelberg-funnet i Norskehavet seiler opp som Spirit Energys neste opererte utbygging. Det er konklusjonen etter en nylig avsluttet avgrensningsbrønn.

Vi skal gjøre utbedringer på ledningsnettet i sentrum. Vannet vil derfor bli borte en periode i kveld.

Siden 2016 hundeeiere i Kristiansund kommune har mulighet til å hente gratis hundepose mange plasser i kommunen. Tiltaket er sponset av lokale bedrifter som ønsker å bidra til et ren utemiljø. Dette er samtidig et bra tiltak for å holde offentlige områder rene.