Grafisk profil (profilhåndbok)

3 Dekorelement og visjon

Dekorelementet til Kristiansund kommune brukes der det er hensiktsmessig og nok plass. Dekorelementet er inspirert av elementer som er viktige for Kristiansund: hav, olje, fisk, kultur, tradisjon, verdier og vær. Dekorelementet skal i hovedsak brukes i bunnen av dokumentet når det brukes. 

Kristiansund kommune har også en visjon som brukes der det er passende. Denne kan tas med om ønskelig, og en naturlig plassering kan være under streken i dekorelementet. Visjonen skal settes i Libre Franklin Medium. 

Tillatte fargevarianter

Dekorelementet skal brukes i en av hovedfargene mørkeblå PMS 2766 eller cyan, men helst i hvitt på en farget bakgrunn. Dekorelementet kan brukes både i sin helhet eller som utsnitt. Dekorelementet er beregnet for bruk til dekorasjon av store rapporter, svært viktige dokumenter, spesielle invitasjoner med mer. Når det skal være et estetisk preg utenom det vanlige kan dekorelementet brukes. Derfor skal det ikke brukes i standard dokumenter, som for eksempel ordinære møtereferat. 

Dekorelementet til Krisitansund kommune i 4 farger - Klikk for stort bildeDekorelementet vist med hovedfarge-mørkeblå og med cyan farge på hvit bakgrunn. Liten versjon av dekorelementet og standard størrelse vist i hvit med hovedfarge-mørkeblå som bakgrunnsfarge. Eggedosis

Dekorelement med visjon

Dekorelementet til Krisitansund kommune kombinert med visjon. Vises mørkeblå på hvit bakgrunn og hvit på mørkeblå bakgrunn - Klikk for stort bildeDekorelementet med visjon Eggedosis

Last ned dekorelementet

Dekorelementet skal alltid brukes fra originale filer, og skal ikke forsøkes gjenskapes på annen måte.

Filene er tilgjengelige for nedlastning som JPG, PNG og SVG filer. JPG og PNG formatene er egnet for bruk digitalt og på trykk, mens SVG formatet er egnet for større skalering og bruk i vektor-programmer som Adobe Illustrator. Om det er behov for AI versjon ta kontakt. 

Mappene med Filene blir lastet ned som en komprimert mappe. 

Last ned Krisitansund kommune sitt dekorelement i jpg. (ZIP, 3 MB)

Last ned Krisitansund kommune sitt dekorelement i png. (ZIP, 201 kB)

Last ned Krisitansund kommune sitt dekorelement i svg. (ZIP, 26 kB)

Last ned visjonen som bilde

Filene er tilgjengelige for nedlastning som PNG og SVG filer. Om det er behov for AI eller PDF versjon ta kontakt. 

Last ned Kristiansund kommune sin visjon i png. (ZIP, 12 kB)

Last ned Kristiansund kommune sin visjon i svg. (ZIP, 11 kB)