Grafisk profil (profilhåndbok)

6 Last ned grafiske elementer

​Her finner du de samlede nedlastbare filene i Krisitansund kommune sin grafiske profil. Filene lastes ned som komprimert mappe og inneholder de forskjellige variantene av ditt valgte element i ditt valgte filformat.

Elementene skal alltid brukes fra originale filer, og skal ikke forsøkes gjenskapt på en annen måte. 

Når du bruker kommunens grafiske elementer er det viktig at du overholder reglene for bruk, som detaljert under. For en komplett beskrivelse og eksempler på bruk se de forrige kapitlene i den grafiske profilen.

Last ned logo-filer

Det er ikke tillatt å kun bruke kommunevåpenet, med mindre dette er avtalt ved skriftlig spesifikt samtykke. 

Bruk av logoen må overholde riktig avstand til tekst og andre grafiske elementer. Under ser du en oversikt over avstandene. Logofiler med synlige avstander er også inkludert i nedlastingen slik at du har god kontroll på hvor logen kan stå. 

Kristiansund kommune logo stående med avstandslinjer - Klikk for stort bildeStående logo. Tekst og andre elementer skal være plassert utenfor det rutede området. Eggedosis
Kristiansund kommune logo liggende med avstandslinjer - Klikk for stort bildeLiggende logo. Tekst og andre elementer skal være plassert utenfor det rutede området. Eggedosis

Logo-filene er tilgjengelige for nedlastning som JPG, PNG og SVG filer. JPG og PNG formatene er egnet for bruk digitalt og på trykk, mens SVG formatet er egnet for større skalering og bruk i vektor-programmer som Adobe Illustrator. Om det er behov for AI eller PDF versjon ta kontakt. 

Last ned Kristiansund kommune sine logoer (.png) (ZIP, 761 kB)

Last ned Kristiansund kommune sine logoer (.jpg) (ZIP, 4 MB)

Last ned Kristiansund kommune sine logoer (.svg) (ZIP, 263 kB)

Last ned dekorelementet

Filene er tilgjengelige for nedlastning som JPG, PNG og SVG filer. JPG og PNG formatene er egnet for bruk digitalt og på trykk, mens SVG formatet er egnet for større skalering og bruk i vektor-programmer som Adobe Illustrator. Om det er behov for AI versjon ta kontakt. 

Last ned Krisitansund kommune sitt dekorelement i jpg. (ZIP, 3 MB)

Last ned Krisitansund kommune sitt dekorelement i png. (ZIP, 201 kB)

Last ned Krisitansund kommune sitt dekorelement i svg. (ZIP, 26 kB)

Last ned visjonen som bilde

Filene er tilgjengelige for nedlastning som PNG og SVG filer. Om det er behov for AI eller PDF versjon ta kontakt. 

Last ned Kristiansund kommune sin visjon i png. (ZIP, 12 kB)

Last ned Kristiansund kommune sin visjon i svg. (ZIP, 11 kB)