tvaksjonen

TV-aksjonen 2017 går til UNICEF. Gjennom TV-aksjonen har UNICEF som mål å gi flest mulig barn i krig og konflikt en fremtid. TV-aksjonen skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan. Aksjonsdagen er 22. oktober og vi har behov for bøssebærere.

Servicetorget og Seniornett starter opplæring om informasjonsteknologi i september.

 

Førsteside infobladet Kristiansund - september 2017

Kristiansund er et månedlig informasjonsblad utgitt av Kristiansund kommune. Nå har vi publisert september-nummeret 2017.

Kristiansund kommune inviterer til orienteringsmøte om den nye sentrumsplanen i bystyresalen på Rådhuset 18. september 2017 kl. 18:00.

Valgtingstemmene for alle de fire stemmelokalene er ferdig telt opp. Fremmøteprosent er 71,6 % i Kristiansund kommune. Besøk valgresultat.no for å se resultater for Kristiansund kommune. 

Ved stortingsvalget 2017 er det kommet i alt 4.473 ordinære forhåndsstemmer i Kristiansund kommune. Ved forrige kommunevalg (2015) var det 2.561 som forhåndsstemte. Det er en økning på ca 80 %.

Vannavstenging

På grunn av reparasjon av en vannlekkasje er det tirsdag 12. september vannavstenging i området fra krysset Møstveien/Buvikveien og hele strekningen ut til Brattøya/Flatøya/Amundøya + Yttervika.+ Gjengstøbukta Vannet stenges klokken 9 og arbeidet vil pågå utover formiddagen.

Bruk kartet for å få en oversikt over de fire valglokalene i Kristiansund

Flere hundre har vært innom det nye Servicetorget i Kristiansund kommune og levert sin stemme. Flotte kontorfasiliteter, stødige valgmedarbeidere godt elektronisk system gjør at alt går som planlagt. 

Vi åpner våre fire valglokaler i dag søndag 10. september kl 16.00:

  • Servicetorget/Vågeveien 4 (gml. Jonas Eriksen)
  • Gomalandet skole
  • Dahlehallen
  • Freihallen

Du kan også stemme mandag 11. september, som er den offisielle valgdagen.