Ny daglig leder for Normoria - kulturhuset i Kristiansund.

OMKK Drift AS kan med glede informere om at vi i dag har inngått avtale med Asgeir Bahre Hansen om å bli daglig leder for Normoria - kulturhuset i Kristiansund. 

Bahre Hansen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har erfaring blant annet fra arbeid med kommunikasjon, ledelse, strategisk planlegging, prosjektledelse, innovasjon, forretningsmodeller og kompetanseutvikling. 

Bahre Hansen kommer idag fra stilling som daglig leder i Vindel AS, hvor han har jobbet med forretningsutvikling, entreprenørskap og etablering av nye selskaper. Han har lang erfaring fra ledelse og utvikling blant annet i Orkla ASA, både som salgsdirektør for Norden og direktør for salgs- og forretningsutvikling, i tillegg til stillinger i Lilleborg AS og Hakon Gruppen AS. 

- Vi er svært fornøyd med å få Asgeir med på laget, sier styreleder i OMKK Drift AS Eigunn Stav Sætre. - Det har vært en lang prosess for å få prosjektet dit det er i dag, og nå er tiden mer enn moden for å få på plass en daglig leder som kan konsentrere seg fullt og helt om drift og utvikling av Normoria både før og etter innflytting sommeren 2025. - Det er mye som skal planlegges og legges til rette for, spesielt med tanke på praktisk drift og økonomiske rammer, men også samspillet mellom aktørene som skal flytte inn og planer for hvordan huset skal brukes på tvers av både leietakere og publikum. 

Bahre Hansen tiltrer etter planen stillingen 01.05.23.

Bilde av Asgeir Bahre Hansen - Klikk for stort bildeAsgeir Bahre Hansen Privat