Informasjonskveld om bruk av digitale tjenester

Tirsdag kveld holdt Kristiansund kommune, Sparebank 1 Nordmøre, Politiet og Tidens Krav en informasjonskveld for personer som er usikre på å bruke digitale verktøy og ønsker veiledning og hjelp. Kvelden er en del av arbeidet med å hindre digitalt utenforskap.

Oversiktsbilde Klubba i Caroline Kino er nesten fullsatt med oppmøtte som lytter - Klikk for stort bildeDet var godt oppmøte på arrangementet. Aleksander Heggdal

I løpet av kvelden fikk oppmøtte høre om digital svindel og hvordan man ungår det, mulighetene med digitale tjenester og hvordan de kan bruke digitale tjenester på en trygg måte. Etter foredraget var representantene fra alle arrangørene til stede for å hjelpe deltakerne med det de hadde av spørsmål og digitale problemer eller vansker.

Digihjelpen

Synes du det er vanskelig å bruke digitale tjenester? Digihjelpen er en tjeneste for deg som ikke føler deg trygg med digitale tjenester. Der får du hjelpen du trenger til å bruke digitale tjenester fra kommunen.

Digihjelpen er tilgjengelig to ganger i uken.

  • Tirsdager: Kristiansund bibliotek fra 11:00 til 13:00. Barmanhaugen fra 14:00 til 16:00.
  • Onsdager: Barmanhaugen fra 11:00 til 13:00. Så drar han på Averøya for å hjelpe de som trenger det der.

Simon Folland fra Kristiansund kommune sin IT-avdeling bistår med hjelp, råd og støtte slik at du kan lære deg å bruke våre digitale tjenester.