Studentstart denne uken

Denne uken starter i underkant av 300 studenter sitt studentliv ved Høgskolen i Molde studiested Kristiansund. De ble ønsket velkommen i Kulturfabrikken av rektor, ordfører, medstudenter og faglige.

Neste år starter alle studentene i det flotte nybygde Campus Kristiansund.

dame scene bakhoder - Klikk for stort bildeRektor ved Høgskolen i Molde, Elin Mordal, ønsket studentene velkommen til studiestart i Kristiansund denne uken. Ingunn Strand

Studiestart i Kristiansund

Kulturfabrikken var stedet for årets åpning av studiene ved Høgskolen i Molde studiested Kristiansund. Den var med å skape en kjempefin ramme for arrangementet.
"Ha forventninger, til både skolen, til faget og dere selv" sa rektor Elin Mordal. Ordfører Kjell Neergaard ba studentene utfordre seg selv og fortalte om alt Kristiansund hadde å by på. Ordføreren trekte frem fotball, opera, fotografi, ulike typer idrett for å nevne noe av de aktivitetene som Kristiansund har å by på.

Pedagogisk pris

Øystein Klakegg mottok en svært velfortjent pedagogisk pris gitt av DNB. Han var svært takknemlig for prisen og takket DNB for at de ser verdien av å støtte opp om slikt arbeid. Han takket også studentene som er med og gir energi i arbeidet. -Ha det gøy, men sett også krav til dere selv. Stå på og studer, oppfordret prisvinneren.

Fadderukæ

Fadderukæ (ja, det er stavet riktig) presenterte seg selv. De har et rikholdig program og mange ivrige faddere var på plass. For første gang deltar studenter og fagskolelever fra alle skolene i byen sammen på felles fadderuke. Det tror vi vil bli en suksess og ytterligere styrke det gode samarbeide mellom utdanningsinstitusjonene i byen.

Kilde: Høgskolen i Molde