Kristiansund kommune har valgt BetonmastHæhre Røsand som entreprenør for Nordlandet barnehage. Bygget skal være klart til bruk allerede tidlig 2019.

Fra 1. mai vil det ikke lengre komme rutehefter for buss, hurtigbåt og ferger. Nå blir alt digitalt.

Torsdag og fredag denne uken gjennomfører elever fra alle barneskolene i Kristiansund Lekepatruljekurs. Lekepatruljen har til hensikt å skape fysisk aktivitet for alle barn i friminuttene gjennom lek og bevegelse.

Hege Kristin Hovde og Tomas Hånde ble det første paret som ble viet i Kristiansund rådhus. Ordfører Kjell Neergaard viet paret.

Fredag ble det planlagte DMS i Kristiansund konkretisert betydelig. I løpet av dagens arbeidsmøte ble styringsgruppa satt og det er besluttet å søke etter prosjektleder. Leder av styringsgruppa er kristiansundsordfører Kjell Neergaard.

Vindel, Nav og Kristiansund kommune inviterer arbeidsledige som vurderer å starte bedrift til informasjonsmøte. Visste du at du kan beholde dagpenger ved etablering av egen virksomhet?

Fredag 12. januar går startskuddet for å fylle det nye distriktsmedisinske senteret med aktivitet. Styringsgruppa møtes i Kristiansund for å diskutere organisering og mandat.

Både i Karihola og på Willhelm Dalls vei har vi trøbbel med noen gatelys. Feilen i Karihola er lokalisert og vil bli fikset i løpet av kort tid.

Naustveien på Nordlandet er uten vann for øyeblikket. Vi regner med at vannet er tilbake rundt klokken 11.

Søndag morgen og formiddag kommer ekstremværet Cora til Nordmøre. Det er ventet opp til orkans styrke i vindkastene.