Meterologisk institutt har gått ut med varsel om svært dårlig vær i Møre og Romsdal på søndag.

Fredag 5. januar blir det brudd i vannforsyningen for beboere i Kvennberggata. Vi skal utbedre en skade på ledningsnettet.

Torsdag var Kommunal- og forvaltningskomiteen på besøk i Kristiansund. Ordfører Kjell Neergaard orienterte lydhøre stortingspolitikere i det nye servicetorget.

Torsdag 4. januar blir ti beboere i Omveien uten vann. Vi skal utbedre en vannlekkasje i området.

Fra 1. januar 2018 må alle turistfiskevirksomheter som oppfyller bestemte kriterier registrere seg i Fiskeridirektoratets register over slike virksomheter. 

Du finner ytterligere informasjon om turistfiske-registeringen her

 

 

Onsdag 3. januar fra 13 til 15 er det tid for ny dialog-/kreftkafé i Sanitetsforeningens lokaler i H. Brinchmanns vei 27 (Myra helsestasjon).

Ingunn Tøsse (t

På Storhaugen helsehus, i avdeling for rehabilitering og korttid, er det et team som jobber med prosjekt «Trygg utskriving med pasienten som likeverdig part». Hensikten er å forbedre pasientenes erfaring med utskriving og sikre tryggere utskrivninger fra sykehjem og sykehus.

Kommunesammenslåing

Nyttårsaften 2007 - for 10 år siden - like før midnatt, møttes to fakkeltog på Rensvikholmen.  Det ene kom fra Frei og det andre fra Kristiansund. De møttes på kommunegrensen og om få minutter skulle de to kommunene bli til en. «Nye» Kristiansund var nå et faktum. 

fakkeltog

Det store fakkeltoget om ettermiddagen på Nyttårsaften er en koselig og årvis tradisjon i Kristiansund. Nå arrangeres det for 18. året på rad. Toget går ut fra Kongens Plass klokken 16.30, opp Langveien og til Varden. Her blir det korte nyttårshilsninger, litt sang og et kjempestort fyrverkeri.

5-landsmarsj

Mellom klokken 12 og 15 lørdag 30. desember arrangeres 5-landsmarsjen i Kristiansund. En årlig byvandring som går rundt indre havn og til Frei kirke. Det er vel bare her i Kristiansund at det er mulig å ferdes mellom fem land i løpet av en formiddag. Benytt sjansen til en forfriskende tur på tampen av 2017.